Bilder fra mitt liv

Første dag alene

I dag er offisielt første dag av pappapermen, heldigvis har jeg en omtenksom datter som i et forsøk på å ikke gi meg en for brå overgang bestemte seg for å vekke meg kl 3. Etter en slik start på dagen er det greit at samboeren ikke begynner på jobb før kl 15 i dag, så jeg kunne ta meg en ettermiddagslur klokken 9 når hun sto opp.

I borettslaget hvor vi bor har vi en vaktmester som skal frese vekk snøen som kommer. Til nå i vintersesongen har jeg ikke sett snurten av han og har jeg måtte måke bort både 40 og 60 cm snø for hånd. Heldigvis har han i dag tatt seg selv i nakken og bestemte seg for å frese bort den lille centimeteren som kom i natt slik at vi andre skal slippe å måke snø. Som pensjonister flest gjøres jo så klart slik jobb sakte, rolig og nøyaktig klokken... 9.

Så etter 12 våkene timer kom tidspunktet hvor samboer og mor til lillefrøkena skulle avgårde på sin første arbeidsdag. I det ytterdøren lukket seg bak henne ble det en god del tårer og gråting, men etter hvert klarte heldigvis lillefrøken å trøste pappa såpass at det ble fred i hjemmet igjen.

Alt i alt, en ganske vellykket første dag hjemme.

Categories: pappabloggen