Bilder fra mitt liv

Forfatter

Jeg har helt siden barneskolen drømt om å bli forfatter og gi ut bok. Jeg husker ennå den lille kladdeboken jeg startet å skrive i etter å endelig lært hele alfabetet. Det gikk ganske bra helt til jeg innså at en bok er flere hundre sider og min historie sluttet etter bare fem.

Etter hvert startet jeg en blogg (før rosablogger ble et fenomen). En del lesere ble det opp gjennom årene, men fortsatt ingen bok.

Når fotografering tok over som hobby gikk drømmen over til å gi ut en fotobok, men realistisk sett var det ikke mange nok som var interessert i en slik bok til at noen forlag ønsket å snakke med meg. Noen fotobøker har jeg jo laget, men de kommer ut i opplag på 1 og står i bokhyllen min hjemme.

Nå som jeg er lønnet av staten og bruker dagene mine på å skrive pappablogg innser jeg at jeg nok er så nært som jeg noen gang kommer til å bli en skikkelig norsk forfatter. Tro om det var slik Ari Behn følte det når han giftet seg med kongeriket og halve prinsessen attpå?

Categories: pappabloggen