Bilder fra mitt liv

Pappabloggen 2018

I dag var siste arbeidsdag før jeg skal ut i særdeles mange uker pappaperm. Jeg har merket at denne tiden nærmer seg både på økt arbeidsmengde på jobb, men også økt aktivitet på lillefrøken som de siste dagene har fått sin første blå Donald-kul, har funnet ut at man kan gjerne stå oppreist uten å ha utviklet noen form for balanseevne og at det er fantastisk morsomt å klatre opp babygrinden for så å bare slippe taket å se hvem som tar i mot. Ingen ting underholder mer enn å se pappa med 423 i puls!

Jeg angrer på at det ikke ble lagt mer tid i kondisjonstrening før disse ukene starter.

Når Gudfar Stian var ute i pappaperm for en stund siden fikk jeg inntrykk av at disse dagene ble brukt til å drikke kaffe på kafe og skrive pappablogg, jeg hadde egentlig konkludert med at aktivitetsnivået til lillefrøken (kombinert med kondisjonen min) ikke tillater verken kafebesøk eller blogging.

Det viste seg at når tiden var her skulle det ikke mer til enn EN eneste liten oppfordring på Facebook før jeg snudde på flisa og fyrte opp tastaturet.

Kanskje jeg har savnet å være bitter mann på internett?

Nå har det seg slik at den gang Gudfar Stian skrev pappaperm var vi i en litt annen verdenssituasjon enn vi er i dag. Vi har nå trådd inn i den store krenke-tiden hvor alle som ytrer en mening tar feil og har ødelagt livet til noen med gitte uttalelser, derfor vil jeg ta denne anledningen til å informere om at ingen ting skrevet her inne er ment å bli tatt alvorlig. Dette er korte tekster skrevet i satirisk mening, ment for mine kjære venner og bekjente. Jeg er ikke en så dårlig far som det fremstår her (mamma sier nemlig at jeg gjør en god jobb)

Ønsk meg lykke til...

Categories: pappabloggen