Bilder fra mitt liv

Modell

Hei og velkommen til denne siden, hvis du er her har du mest sannsynlig et ønske om å prøve deg som fotomodell. Super!

Hva innebærer det å stå modell for meg?

Jeg leter etter modeller som kan hjelpe meg å lage unike og interessante bilder samtidig som vi har det morsomt. Bildene vil bli brukt i min portefølje her på nettsiden, samt på sosiale media.

En fotografering tar som regel 1-2 timer og finner plass i området rundt Narvik eller i fotostudioet hjemme hos meg på Fagernes.

Jeg benytter meg sjeldent av stylist til hår og sminke, men lar dette være opp til modellen. Det er som regel bare to personer involvert i en fotografering hos meg, fotografen og modellen, men du kan gjerne ta med en venn for selskap.

Normalt sett står modellen for garderoben og jeg anbefaler 2-3 forskjellige antrekk slik at vi får et par forskjellige "looks"

Hva får modellen ut av dette?

Først og fremst får du forhåpentligvis et par morsomme timer, du får prøve å stå modell noe som er en ny opplevelse for de fleste og du får 10-20 høyoppløselige bilder som fritt kan brukes som alt fra nytt profilbilde til et bilde på stueveggen.

Hva slags modeller leter jeg etter?

Jeg er ute etter spennende mennesker som ønsker å gjøre dette for morro skyld. Det er supert om du føler deg komfortabel foran kamera, men det er ingen deal-breaker om du synes det er litt skummelt. Så lenge viljen til å utfordre deg selv er der er du hjertelig velkommen.

Når de fleste hører fotomodell tenker de på vakre mennesker, men dette er ingen skjønnhetskonkurranse. Alle er velkommen både damer og menn, alle aldre. Den eneste begrensningen er en 18 års aldersgrense, er du under 18 år må foresatte være med på selve fotograferingen, samt signere kontrakten sammen med deg. 

Hva om du har dine egen ideer eller ønsker bilder til eget bruk?

Jeg søker modeller for å prøve ut mine ideer og prosjekter, har du egne ønsker kan det gjennomføres, men da til en avtalt pris. Ta gjerne kontakt for et prisoverslag på fotografering av deg, din familie eller dine barn. 

Høres dette spennende ut?

Ta gjerne kontakt for en prat enten på e-post eller Facebook